Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Промиха ме колите на живо. София - Сливен - София с МиТо ми промениха светогледа! Жулиетата от вътре ми промени светогледа. Некъв умрел Опел е по-добър от Жулиета...е това вече ме разби...

Аз стара Алфа някой ден ще придобия, това не подлежи на обсъждане
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Момчета пожелавам на всички ви по един страхотен Опел какъвто ви сърце сака
      А аз ще се мъча с безличната не отличима Алфа със стопове на Астра (ама новата астра)
      п.п. Карах 1.4 турбо и 1.6 турбо на Астрата както и инсигния 4x4 2.0 нафта .... страхотни са купувайте си
      Избери Твоят ... SOUND
      https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Работата е там, че Алфа е била на върха на автомобилният свят, сега е на дъното.

Някой да отрича?
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Работата е там, че Алфа е била на върха на автомобилният свят, сега е на дъното.

Някой да отрича?
          Аз съм твърдо ЗА
          Да произведеш най сигорната кола в класа:
          Да спечелиш в класа за най добър нов двигател за 2010:
          Да притежаваш най добрият 1.4 двигател който се вгражда сериино:
          Да си първият автомобил които вгражда сериино DNA деференциал в този клас (с три режима на каране корено различаващи се един от друг):
          И не на последно място със стопове на Опел които са СтраОтни!
          От това по надолу няма!
          п.п. http://www.alfagiulietta.com/giulietta/com/index.html#
          Избери Твоят ... SOUND

Comment

• колега,

не казваме, че колата ти не става, а че просто Алфа Ромео не е това, което е била. Нямаме спортни модели, нямаме спортни участия, имаме два модела с три-четири опции за двигател. и това е.

Comment

• Ауууу щех да забравя двигателя е първи и в класа с електромагнитни клапани (смукателни) ама е на ФИАТ ....... стоповете обаче компенсират ....... аааааа те са на астра (новата) !

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              колега,

не казваме, че колата ти не става, а че просто Алфа Ромео не е това, което е била. Нямаме спортни модели, нямаме спортни участия, имаме два модела с три-четири опции за двигател. и това е.
              За да не ме разбере някой криво първо искам да кажа че въпреки че имам Жулиета за мен най красивата алфа е 155 после може би 159!
              Проблема според мен че няма големи мотори по скоро е в това че алфа са си направили сметката и на тях им е ясно колко се купуват! И аз искам 350 коня алфа но ако я има дали мога да си я позволя и колко от хората които харесват алфа и биха карали алфа биха си я позволили! После идва въпроса с подръжката и така нататък. Нека се преброят във форума колко човека карат най големите мотори които алфа предлага за отделните модели и колко са малолитражките! Търсенето определя предлагането това и колкото и да е идиот новият шеф на фиат (а според мен той определено Е) не би пренебрегнал тази максима!
              Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Двигателят е първи в класа си, да. И да, на ФИАТ е. Не виждам какво се палиш и се нервираш. Ти не би ли искал да има ГТА Жулиета?

То това е така, но защо преориентираха една доста спортна марка в конкурент на Опел и Пежо, мама му стара?!?! Хубаво, нека има малолитражки и нормално мотори, но защо само три? Къде е ГТА модела? Къде са големите мотори? Къде е наследника на 159, на 166, на ГТВ, на ГТ? Жулиета е наследника на 147, ама къде е ГТ? нещо 4х4?

Ей това ме дразни. Обещават, но нищо не се случва. Не може да спреш от продажба един модел и да кажеш - новия през 2013...евентуално. Ти ще се кефиш ли на Алфа 300Ц? Или Алфа Себринг? Убиха идентичността на Ланчия, а сега ще убият и Алфа Ромео.
                Last edited by bouncer; d.m.y г., 11:42.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  Двигателят е първи в класа си, да. И да, на ФИАТ е. Не виждам какво се палиш и се нервираш. Ти не би ли искал да има ГТ Жулиета?
                  Колега не си ме разбрал правилно не се паля и не се плаша ама никак даже .... забавно ми е и го казвам сериозно ЗАБАВНО и всичо го казвам с голяма доза самоирония
                  Аз наистина съм щастлив от покупката си доставя ми огромно удоволствие! И всеки има право на мнение вашите са такива и аз ги приемам напълно сериозно!
                  И да искам ГТА но не на всяка цена, защото виждате какво става в Италия сега (ако не се лъжа концерна Фиат е единсвената автомобилна марка в която държавата е акционер) и ако цената да има сега ГТ жулиета е да доведе до нови загуби и то такива че въобще да няма Алфа или да я купи например WV по добре да няма!
                  Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Аз също си харесвам 159-ката ужасно много, но ако можех щях да си купя бензинова. В момента на покупката още нямаше 1850 ТБи, а друг бензинов двигател просто не си заслужава за този модел.

И само за пример ще ти кажа - 159 е адски тясна кола. Въпре пространството е по-малко от колкото е в 147-цата. Кожения салон е направен от стари вестници е се къса за норматив (иначе в офертата е 3800 лв нали....) Волана за три години и 60 000 км се изтърка, скоростния лост е на гъз, рейката тропа, задницата също тропа, меховика също се разтропа.....но не бих я сменил за друг модел

Comment

• па мойта пък е в отлично състояние, само сглобката на салона е правена като че ли от изгладняли сомалийци хахахахахаха

преди 3-4 години като минех покрай салона на алфа и ми се пълнеше душата... сега няма нищо вътре, което да ме грабва - факт

ако тръгна да си взимам друга алфа вмомента ще е минимум 10 годишна
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        па мойта пък е в отлично състояние, само сглобката на салона е правена като че ли от изгладняли сомалийци хахахахахаха

преди 3-4 години като минех покрай салона на алфа и ми се пълнеше душата... сега няма нищо вътре, което да ме грабва - факт
                        И няма как да те грабне ... особено от акто ви взех Жулиетата
                        п.п. Моята Жу беше във вашият салон в Бургас!

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

За мен най-големият чар на Алфа е че няма два еднакви модела! Всеки нов модел се различава от предшевственика си и носи собствена индивидуалност!
                        За пример: Ното ауди А3 е същото като старото ама не съвсем, новото BMW серия еденичка е като старото но с по грозни фарове , или да вземем BMW 3 или WV и така нататък! Новите им модели са като фейслитинги на старите, малко опъване малко диодчета леко заглаждане на ръбове и готово .... НОВ! В алфа го няма този феномен!
                        п.п. Е то и новата Аста не е като старата - това е в кръга на шегата!
                        Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                          И няма как да те грабне ... особено от акто ви взех Жулиетата
                          п.п. Моята Жу беше във вашият салон в Бургас!

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

За мен най-големият чар на Алфа е че няма два еднакви модела! Всеки нов модел се различава от предшевственика си и носи собствена индивидуалност!
                          За пример: Ното ауди А3 е същото като старото ама не съвсем, новото BMW серия еденичка е като старото но с по грозни фарове , или да вземем BMW 3 или WV и така нататък! Новите им модели са като фейслитинги на старите, малко опъване малко диодчета леко заглаждане на ръбове и готово .... НОВ! В алфа го няма този феномен!
                          п.п. Е то и новата Аста не е като старата - това е в кръга на шегата!
                          проблемът е, че говоря за софийския шоурум... подвизавам се в София

в Бургас поне са наблъскани фиатите, алфите и ланчите на едно място...
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            проблемът е, че говоря за софийския шоурум... подвизавам се в София

в Бургас поне са наблъскани фиатите, алфите и ланчите на едно място...
                            Моя грешка
                            Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Положението с продажбите наистина не е цветущо, но то никога не е било кой знае колко розово. Просто към момента изискванията да оцелееш на пазара се покачиха неимоверно. Много брандове с традиции бяха купени, някои дори от китайци и индианци.

колкото то технологичното ниво на Alfa Romeo, според мен е абсолютно на нивото на конкуренцията. Дизайна също ми харесва и на Mito и на Giulietta.

п.п. верно е, че в моделната линия липсват купе, кабрио и нещо подобно на crosswagon.

п.п.2 някъде мернах инфо за планове за нов мотор 300 к.с. турбо, 1.8л, който ще се вгражда първо в Алфа...?
                              Alfa Romeo Corsswagon
                              Aprilia Tuono RSV

Comment

• http://www.automedia.bg/news/article...ampaign=footer

Alfa Romeo готви завръщане на паякаКабриолетът ще се произвежда отново от 2014 г.

Alfa Romeo преустанови производството на кабриолета Spider през миналата година, но явно шефовете на компанията се преосмислили това си решение и са решили да върнат към живота този впечатляващ автомобил.

Новият паяк (Spider) трябва да слезе от конвейера през 2014 г., като основно ще бъде насочен към пазара в САЩ, където конкуренцията на коли от този клас е най-сериозна. Машината, разбира се, ще се продава и на останалите пазари.

Първото, което се вижда, е че над новия Spider сериозно са поработили дизайнерите. Своята външност, както и интериорът си, автомобилът дължи на ателието Pininfarina, което още през миналата година показа на автосалона в Женева концептът 2uettottanta (на снимките).

Според появилите се информации серийната версия на кабриолета, за разлика от 2uettottanta, ще бъде по-мека, но и същевременно по-дръзка. Очаква се фаровете да бъдат по-големи от тези на концепта, същото важи и калниците.

Все още е рано да се каже с какъв двигател ще се появи машината, но се очаква това да бъде четирицилиндров агрегат с турбо Multi-Air с директно впръскване на горивото. Има възможност да бъде сложен и V6 би-турбо.

Comment

Working...
                                X